SAMSUN / ATAKUM - Nene Hatun Anaokulu

ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET İRFAN YETİK OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amacıyla Dilizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma çalışmaları yaptık.

Ekm

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!"

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, sadece gözümüzün gördüğü hayvanların değil, yeryüzünde var olan tüm hayvanların da yaşam hakkına sahip olduklarının hatırlanması açısından çok önemlidir.Hayvanları Koruma Günü, hayvanlara karşı yapılan haksızlıklara dikkat çekmek ve bu sorunları engellemek için hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla kutlanmaktadır.Bu kapsamda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çeşitli etkinliklikler yapark bu günü kutladılar.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okullarımız arasında kardeşliği ve dayanışma ruhunu yaşatmak ve birlikte hareket etme bilinciyle eğitime yeni bakış açıları kazandırmak amacıyla uygulamaya konulan 'Günebakan Okullar' projesi kapsamında okulumuz Nene Hatun Anaokulu ile Balaç İlkokulu/Ortaokulu tarafından hazırlanan velilerimizin de katılım gösterdiği Şiir Dinletisi etkinliğimiz büyük beğeni topladı.Programda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İrfan Yetik'e Şube Müdürlerimiz Sayın İsmail Kirendibi'ye, Sayın Fırad Şad'a, Sayın Fatih Mehmet Öztürkçe'ye katılım sağlayan okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Çocuklarımız, okulumuzda 'Kaptan Tufan'adlı tiyatro gösterisini izleyerek eğlendiler.

Ekm

Sağlıklı,yeterli ve dengeli beslenme ile ilgili Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencileri tarafından Şirinler Sınıfı öğrencilerimize sunum yapılmıştır.

Ekm

Öğrencilerimiz 'Süt Arkadaşım' adlı tiyatro gösterisini izlemek için sanat merkezi ziyareti yaptılar.