SAMSUN / ATAKUM - Nene Hatun Anaokulu

Nene Hatun Anaokulu

Esenevler Mah. 328.Sokak No1 Atakum SAMSUN
Vizyon
Atatürkçülük ve bilimin ışığında, imkan ve fırsat eşitliği sağlayarak, ev ve aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda öğrencilere hazır bilgi vermeyip, onları düşünmeye, araştırma ve incelemeye yönlendiren bir ortam sunan, çocukların zihinsel, sosyal, duygusal, sanatsal, öz benlik kavramlarının gelişimine katkıda bulunan ve bu sayede kendine güvenen çocuklar yetiştiren öncü bir kurum olmak
Misyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri gelişmiş, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, iş birliği ve takım çalışmasına istekli, biz bilincine sahip, paylaşımcı, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
07.30-12.30 12.30-17.30